|      Εγνατίας 6, Θεσσαλονίκη    2310 521548     info@pedi.gr    |    Φόρμα Επικοινωνίας    |   

Οι Γονείς

Οι Γονείς είναι επίσης πολύτιμοι συνεργάτες μας. Δημιουργώντας μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας βοηθάμε το παιδί τους να μας εμπιστευθεί και να αξιοποιήσει όσα του παρέχουμε.

Αναγνωρίζουμε, σεβόμαστε και κατανοούμε την πραγματικότητα και την δυναμική της κάθε οικογένειας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε ώστε το θετικό δυναμικό να ελευθερωθεί και να βοηθήσει το παιδί να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει προς το μέλλον του.

Οι γονείς έχουν επιλέξει τα σχολεία μας και έχουν εμπιστευτεί το παιδί τους σε εμάς. Είναι λοιπόν πολύτιμοι συνεργάτες μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Η άλλοτε "ορατή" και άλλοτε "αόρατη" συμμετοχή τους στις δράσεις των σχολείων μας καθώς και η συνεργασία τους σε θέματα λειτουργίας  είναι πολύτιμα για τον τρόπο που οι μαθητές με τη σειρά τους αντιλαμβάνονται το σχολείο, το δάσκαλο, την εργασία  και τον εαυτό τους μέσα σε αυτό. Σε ολόκληρη την πορεία μας η συμμετοχή των γονέων υπήρξε ένα από τα δυνατά  σημεία αυτού του Σωματείου.

 

logo

Το Σωματείο μας

Eκπροσωπεί εδώ και 20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία τον κλάδο σε όλα τα σημαντικά θέματα που μας αφορούν και είναι αρωγός στις εξελίξεις και όχι άλλος ένας παρατηρητής.

Που Βρισκόμαστε

  Εγνατίας 6, Θεσσαλονίκη

  2310 521548

  info@pedi.gr

Φόρμα Επικοινωνίας